blog

Uw voordeur, het visitekaartje van u woning!

Uw voordeur, het visitekaartje van u woning!

U bouwt of verbouwt en bent in de fase terechtgekomen waarbij u uw ramen en deuren moet kiezen? Vaak is het zo dat uw huis een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid. Het internet afschuimen om de nieuwste trends voor uw huis en thuis te detecteren: iedereen is er wel een beetje schuldig aan. Toch blijven we meestal trouw aan onze persoonlijke stijl. Uw ‘to-do’-lijst of eerder uw ‘to-choose’- lijst is al flink wat ingekort. De keuze van uw deuren is dus één van de volgende items op die lijst. Keuzestress dus! We gidsen u graag door een van de belangrijkste keuzes van uw bouw of verbouwing met enkele inspiratievoorbeelden en tips.

Welke kleur kies ik?
De eerste knoop die doorgehakt moet worden is de kleurkeuze. Voor welke kleur kiest u?

Modern en strak of klassiek en elegant?
De volgende beslissing zal een stijlkeuze zijn. Gaat u voor een strakke en moderne look en feel of houdt u eerder van een klassieke en elegante uitstraling voor uw woning. Waar u ook voor kiest, er is een breed spectrum aan opties beschikbaar.

Een glazen deur?
Soms kan een specifieke kleur kiezen best moeilijk zijn. U kunt er ook voor kiezen om een originele glazen deur te plaatsen als dé eyecatcher van uw woning.

We geven u hieronder alvast wat voer ter inspiratie.


Voordeur-SEM-2011


Voordeur-TIM-2014

Voordeur Elite-Line C1 30010

Voordeur Premium-Line 30002

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar!
Onze medewerkers staan dag in dag uit ten dienste van onze klanten. Heeft u vragen over ramen, deuren, kozijnen of veranda’s? Neem gerust contact op.

Een reactie achterlaten